Absolventiem pasniegti ilgi gaidītie diplomi

Sirsnīgi un svinīgi aizritēja vasaras izlaidumi mūsu Baltijas Starptautiskajā akadēmijā. Tajos Eiropas standarta bakalaura un maģistra diplomi tika pasniegti juristiem un psihologiem, uzņēmējiem un finansistiem, dizaineriem un tulkotājiem, tūrisma un viesnīcu biznesa jomas speciālistiem. Tas ir labs papildinājums tiem 30 tūkstošiem spējīgu speciālistu, kurus Baltijas Starptautiskā akadēmija ir sagatavojusi savas 30 gadu ilgas darbības laikā.

Diplomus pasniedza studiju virzienu vadītāji un programmu direktori Irina Gafta, Ksenija Doroņina, Aija Liskupa, Jūlija Mahmudova, Irina Plotka, Boriss Heimanis, Žanna Caurkubule, Žanna Černoštana. Viņi sirsnīgi apsveica jaunos BSA bakalaurus un maģistrus un novēlēja ar radošu darbību un labiem darbiem attaisnot Baltijas Starptautiskās akadēmijas absolventu titulu.

Savā atbildē saviļņoti absolventi pateicās savai akadēmijai, saviem mīļajiem pasniedzējiem, vecākiem un kā simbolisku salūtu svinīgās ceremonijas noslēgumā uzmeta tradicionālās bakalauru un maģistru cepurītes.

Fotogrāfijās: Studiju programmas “Tiesību zinātne”, Dizaina skolas absolventi un finansisti. Studiju programmu ekonomikas un uzņēmējdarbības jomā absolventi. Studiju programmas “Psiholoģija” absolventi.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas.