BSA pirmkursnieku dienas

Pēc labas tradīcijas jaunais mācību gads mūsu Baltijas Starptautiskajā akadēmijā sākās ar Pirmkursnieku dienām. Akadēmijā viņus gaidīja piemiņas veltes un plaša pasākumu un tikšanos programma. Tā sākās ar BSA jauno studentu kopsapulci, kurā piedalījās studiju programmu un virzienu vadītāji.

Ar jaunā mācību gada sākumu pirmkursniekus sirsnīgi apsveica rektora pienākumu izpildītāja Svetlana Smane, BSA starptautisko attiecību prorektore Inta Buka, zinātniskā darba prorektors Vladislavs Volkovs un studiju virziena “Ekonomika un finanses” vadītājs Boriss Heimanis. Viņi iepazīstināja jaunos studentus ar mūsu akadēmijas iespējām un īpatnībām un novēlēja radošu un atbildīgu pieeju izvēlēto specialitāšu apguvē un visu BSA resursu izmantošanā.

Eksperte izglītības kvalitātes jomā Žanna Jeļisejeva pasniedza mūsu akadēmijai starptautisko sertifikātu, kas apliecina, ka Baltijas Starptautiskā akadēmija ir atzīta par kvalitātes vadības sistēmas izveidošanas programmas “Investor in Excellence” dalībnieci.

BSA Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina novadīja pirmkursniekiem virtuālo ekskursiju pa akadēmiju un paziņoja konkursa rezultātus uz budžeta vietām pirmajā semestrī. Šo godu ieguva Ilgona Pudža, Sintija Verza, Uļjana Žukova, Dana Znotinaite, Veronika Iociene, Una Juškāne, Marija Curkanu, Anastasija Jurgeleviča.

Starptautiskās programmas ERASMUS+ koordinatore BSA Viktorija Petļaka iepazīstināja jaunos studentus ar šīs programmas iespējām, kura ļauj studentiem paplašināt zināšanas un stažēties daudzās Eiropas augstskolās.

Nākamo dienu programmā pirmkursniekus gaidīja padziļinātas sarunas ar studiju programmu un virzienu vadītājiem, ievadtestēšana informātikā un angļu valodā, iepazīšanās ar BSA Zinātniskās bibliotēkas informatīviem resursiem.

Kā atzīmēja pirmā kursa students Artjoms Šebuņins, pirmā iepazīšanās ar akadēmiju un programmas vadītāju sirsnīgā uzņemšana pārliecināja viņu, ka viņš ir izvēlējies pareizo vietu studijām.

Fotogrāfijās: Žanna Jeļisejeva pasniedz “Investors in Excellence” sertifikātu Intai Bukai un Svetlanai Smanei. Pirmkursnieku un studiju programmu un virzienu vadītāju svinīgā sapulce. Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina sveic BSA konkursa uz budžeta vietām uzvarētājus.

Kristīnes Ļahovas un Arinas Sosneres fotogrāfijas.