Zinātniskā žurnāla par psiholoģijas jautājumiem prezentācija

Ar katru jaunu numuru pieaug zinātniskā žurnāla “Juridisko un Sociālo Zinātņu Baltijas Žurnāls” popularitāte, kuru izdod mūsu Baltijas Starptautiskā akadēmija. To lielā mērā veicina materiālu tēmas, autoru izvēle un redakcijas kolēģijas sastāvs, kurā ir zinātnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Bulgārijas, Vācijas, Polijas, ASV, Horvātijas, Čehijas.

Žurnāla kārtējā numura prezentācija norisinājās BSA 19. septembrī. Atklājot prezentāciju, žurnāla galvenais redaktors, asociētais profesors Vladislavs Volkovs atzīmēja, ka tas ir pilnībā veltīts psiholoģijas jautājumiem un būs noderīgs gan psiholoģijas pasniedzējiem, gan studentiem. Viņš pateicās studiju virziena “Psiholoģija” vadītājai, profesorei Irinai Plotkai par lielu darbu ar specializētā numura materiālu autoriem.

Profesore Irina Plotka iepazīstināja ar autoriem un atzīmēja, ka žurnālā izdevās organiski apvienot pieredzējušu psihologu un BSA maģistrantu radošo potenciālu.

Numura apspriešanā piedalījās vairāki autori, viņu starpā profesore Irina Plotka, asociētā profesore Ņina Blūmenaua, Transporta un sakaru institūta psiholoģijas doktors Išgalejs Išmuhametovs, filozofijas doktors, Latvijas Universitātes pētnieks Vsevolods Kačans, BSA maģistranti Maria Stepaņko, Jevgeņijs Nietosniitty. Viņi pateicās Akadēmijai par labo iespēju iepazīstināt ar savām idejām plašu psiholoģijas speciālistu loku.

Fotogrāfijās: Vladislavs Volkovs un Irina Plotka prezentē jauno žurnālu. Žurnāla vāks. Prezentācijas dalībnieki.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas.