BSA izstādē “SKOLA-2024”

Šogad Starptautiskajā tematiskajā izstādē “SKOLA-2024” savus sasniegumus un plānus demonstrēja Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Vācijas augstskolas un koledžas. Ekspozīcijā uzskatāmi tika prezentēti divi desmiti mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas studiju programmu un virzienu, kuri guvuši popularitāti jauniešu vidū Latvijā un ārvalstīs. Gatavojoties izstādei, studiju virziena “Dizains” vadītājs Mihails Kopeikins un tehniskā vadītāja Irina Kuzenko būtiski atjaunoja BSA stendu un ekspozīciju.

Izstādes darbā aktīvi piedalījās Senāta priekšsēdētājs Staņislavs Buka, Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina, Starptautisko attiecību prorektore Inta Buka, studiju virziena “Tiesību zinātne” vadītāja Irina Gafta, maģistra studiju programmas “Uzņēmējdarbības vadība un administrēšana” direktore Ksenija Doroņina, bakalaura studiju programmas “Uzņēmējdarbības vadība” direktore Jūlija Mahmudova, citu studiju programmu un virzienu pārstāvji. Viņi pārliecinoši un izsmeļoši iepazīstināja apmeklētājus ar Baltijas Starptautiskās akadēmijas plāniem un īpatnībām.

Kā uzskata BSA Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina, izstāde SKOLA-2024 paplašinās jauniešu izpratni par Baltijas Starptautiskās akadēmijas studiju programmām un priekšrocībām. Potenciālie reflektanti un viņu vecāki vienmēr var atrast papildu informāciju BSA mājaslapā.

Fotogrāfijās: BSA Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina pie jaunā akadēmijas stenda. Apmeklētājus sagaida studiju virziena “Tiesību zinātne” vadītāja Irina Gafta un studiju virziena “Tūrisma un viesmīlības vadība” sekretāre Anna Troškova. Studiju programmas “Finanšu vadība” sekretāre Anastasija Medvedeva konsultē vidusskolēnus.