BSA izstādē “SKOLA-2023”

Pēc labas tradīcijas mūsu Baltijas Starptautiskā akadēmija aktīvi piedalījās starptautiskajā tematiskajā izstādē “SKOLA-2023”, kurā piedalījās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas, Vācijas izglītības iestādes. Izstādes ekspozīcijā tika prezentēti uzskatāmie materiāli par BSA studiju programmām un virzieniem.

BSA valdes referente Ksenija Doroņina, valdes sekretāre Darja Stankovska, studiju virziena “Psiholoģija” vadītāja palīdze Jevgēnija Priekule paveica lielu darbu, lai izveidotu akadēmijas stenda ekspozīciju. Viņas bija arī pirmās, kas sagaidīja apmeklētājus, kuru bija ļoti daudz. Tepat izsmeļošu informāciju par BSA sniedza studiju virzienu un programmu vadītāji. Viņiem bija ko pastāstīt par vecāko nevalstisko augstskolu Baltijas valstīs, kas pērn svinēja savu 30 gadu jubileju. Šo gadu laikā augstāko izglītību tajā ieguva aptuveni 30 tūkstoši jauniešu no daudzām pasaules valstīm.

BSA Uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina uzskata, ka aizvadītā izstāde paplašinās jauniešu izpratni par Baltijas Starptautiskās akadēmijas iespējām un īpatnībām. Papildu informāciju potenciālie reflektanti un viņu vecāki vienmēr var atrast BSA mājaslapā.

Fotogrāfijās: Pie BSA stenda - studiju virziena “Tiesību zinātne” vadītāja Irina Gafta, uzņemšanas komisijas vadītāja Marina Lihušina, ERASMUS+ departamenta sekretāre Diāna Aļeksejeva. Daudz jautājumu par dizaina īpatnībām tika uzdots studiju virziena “Dizains” vadītājam Mihailam Kopeikinam. Apmeklētājus konsultē studiju programmu “Uzņēmējdarbības vadība” un “Eiropas ekonomika un bizness” direktore Jūlija Mahmudova.