BSA Ētikas komisijas paziņojums

BSA Ētikas komisijas paziņojums

  1. BSA Ētikas komisija uzskata ētikas normu ievērošanu studiju procesā un darbā par pamatvērtību un nosoda jebkādus ētikas normu un principu pārkāpumus, tostarp vardarbību (psihoemocionālu un c.). Atbilstoši BSA Akadēmiska godīguma un ētikas kodeksa prasībām ētikas normu pārkāpumus izskata un soda balstoties uz BSA Ētikas komisijas lēmumu.
  2. BSA jau trešo gadu darbojas Psiholoģiskās konsultēšanas centrs, kas rīko izglītojošus seminārus, kā arī sniedz psiholoģisko palīdzību un atbalstu BSA studējošajiem, akadēmiskajām un vispārējam personālam personiskajos, attiecību, darba, karjeras, izglītības un c. jautājumos. Ja ir nepieciešama psiholoģiskā palīdzība, lūdzam griezties pie Centra vadītājas, sertificētas psiholoģes Veras Krieviņas: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. un Jums tiks nodrošināta profesionāla psiholoģiskā palīdzība.
  3. Visi, kas ir saskarusies ar ētikas normu pārkāpumu gadījumiem BSA, aicināti nekavējoties vērsties Akadēmijā, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Iesniegtā informācija ir konfidenciāla. Lai sūdzība tiktu izskatīta pēc būtības, tajā jāizklāsta fakti un visa zināma identificējoša informācija, kas ļautu Ētikas komisijai pieņemt pamatotu lēmumu slēgtajā sēdē.
  4. BSA Ētikas komisija atgādina, ka ētikas normu un principu ievērošana ir attiecināma uz akadēmisko un vispārējo personālu, kā arī studējošajiem, nepieļaujot psihoemocionālu vai kādu citu vardarbību, kā arī atturoties no sūdzībām, kas vērsti uz personas apzinātu goda, cieņas vai reputācijas aizskārumu, par ko var iestāties attiecīga atbildība.