BSA delegācijas darba vizīte Viļņā

BSA delegācijas darba vizīte Viļņā

ERASMUS+ programmas ietvaros aizritējusi asoc.profesores T.Jurkevičas, docentu I.Gaftas un I.Ratanovas, kā arī Studiju daļas vadītājas N.Umanskas darba vizīte Bjalistokas universitātes filiālē Viļņā. Filiāles studentiem I.Gafta, T.Jurkeviča un I.Ratanova rīkoja vairākas tematiskas lekcijas, kas izraisīja lielu interesi augstskolu studentu vidū.

Papildus tikšanām ar dekānu, akadēmisko un administratīvo personālu un studentiem, delegācija tika pagodināta ar dalību svinīgajā Bjalistokas universitātes filiāles jaunās mājas atklāšanā Viļņā, kurā piedalījās valsts augstākas amatpersonas, Polijas vēstnieks Lietuvā, universitātes rektors un citi uzaicinātie viesi no dažādām augstskolām. Mūsdienīgās filiāles ēka radīs ne tikai komfortablus apstākļus studentu studijām, bet arī ļaus rīkot dažādus pasākumus mūsdienīgi aprīkotās konferenču telpās.

Akadēmijai jau ir izveidojusies cieša un auglīga sadarbība ar Bjalistokas Universitāti un nākotnē šo sadarbību plānots paplašināt arī ar universitātes filiāli, par ko vizītes laikā tika panāktas vienošanās.