BSA Daugavpils filiāles starptautiskais projekts

Mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas Daugavpils filiāle ir kļuvusi par starptautiskā projekta sociālajā sfērā dalībnieci, kurā kopā ar to piedalās arī Augšdaugavas novada pašvaldība un Sociālās palīdzības biedrība no Cehanovas, pilsētas Mazovijas vojevodistē Polijā. Lai apspriestu un parakstītu trīspusējo līgumu, Daugavpilī viesojās Polijas sociālo darbinieku delegācija.

Šo trīspusējo līgumu parakstīja Augšdaugavas novada pašvaldības Sociālā dienesta vadītāja Anna Jegorova, Cehanovas Sociālās palīdzības biedrības priekšsēdētājs Andžejs Dlugolenckis, BSA Daugavpils filiāles direktore Valentīna Rumjanceva un BSA studiju virziena “Sociālā labklājība” vadītāja Agrita Lujāne. Pārstāvjiem no Latvijas puses tika izsniegtas īpašas starptautisko partneru apliecības.

Šis projekts paredz pieredzes apmaiņu sociālo problēmu risināšanā, sociālo darbinieku kvalifikācijas celšanā, vasaras skolas Polijas jauniešiem organizēšanu un vadīšanu. Tas īpaši nosaka BSA Daugavpils filiāles studentu kā praktikantu līdzdalību šo pasākumu vadīšanā.

Fotogrāfijās: BSA Daugavpils filiāles direktore Valentīna Rumjanceva sveicina starptautiskā projekta dalībniekus. Trīspusējā līguma parakstīšana. Augšdaugavas novada pašvaldības izpilddirektors Pēteris Dzalbe un Valentīna Rumjanceva ar Polijas delegācijas dalībniekiem.