Vladimira Starkova personālā fotoizstāde

Mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas studentu un pasniedzēju lielu interesi izraisīja pazīstamā fotomeistara Vladimira Starkova darbu personālizstāde BiArt studentu galerijā. Mūsu akadēmijā viņš jau sen ir pazīstams un cienīts. Viņa fotogrāfiju izstādes šeit tika rīkotas jau vairākas reizes. BSA pat tika izveidota īpaša pastāvīga viņa darbu ekspozīcija. Viņš šeit vadīja vairākus seminārus studentiem par fotomeistarības pamatiem. Starkovs vienmēr ir gaidīts viesis pasākumos, kuri notiek akadēmijā, un pēc tam tiek atspoguļoti viņa fotogrāfijās. Viņš pilnīgi pelnīti tika apbalvots ar BSA Sudraba goda zīmi.

Jaunās izstādes nosaukums ir “Nepaejiet garām”. Un tā pilnībā atbilst savam nosaukumam. Kā izstādes atklāšanā atzīmēja studentu galerijas kurators, Latvijas Mākslinieku savienības biedrs Valentīns Daņiļenko, katrs fotomeistara darbs pārsteidz, liek apstāties un ielūkoties darbā, apbrīnot viņa spēju saskatīt neparasto parastajā.

Daudzi skatītāji, kuri apmeklēja šo apbrīnojamo izstādi, piekrīt šim viedoklim. Tā ilgs līdz 5. novembrim un ir atvērta apmeklētājiem akadēmijas darba laikā.

Fotogrāfijās: Izstādes kurators Valentīns Daņiļenko sveic Vladimiru Starkovu. Meistara fotoattēli – “Atkal Divnieks”, “Mēness virs Vecrīgas”.

Fotomeistara mazmeitas Anastasijas Neilandes fotogrāfija.