Vieslekcijas par tūrismu

Pamatotu interesi mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas tūrisma programmu studentu vidū izraisīja profesores Joanna Omieciuch no Sedlces Universitātes vieslekcijas ERASMUS+ programmas ietvaros. Ar Sedlces Universitāti BSA saista ilgstošas abpusēji izdevīgas draudzīgas saites. Un to nav grūti saprast. Pirmā lekcija bija veltīta ekotūrisma īpatnībām Polijā, otrā – kulinārā tūrisma izglītojošajai lomai.

Viese iepazinās ar tūrisma studiju programmu īpatnībām, Centrālās zinātniskās bibliotēkas krājumiem un BiArt studentu galerijas ekspozīciju. Viņu ļoti ieinteresēja fakts, ka mūsu akadēmija ir akreditēta Pasaules Tūrisma organizācijā.

Tūrisma studiju virziena vadītāja, profesore Žanna Caurkubule pateicās Joannai Omieciuch par interesantām, informatīvām lekcijām un atzīmēja, ka tās paplašinās BSA studentu redzesloku.

Fotogrāfijās: profesore Žanna Caurkubule un viņas kolēģe no Polijas. Lekciju lasa Joanna Omieciuch. Centrālās zinātniskās bibliotēkas direktore Natālija Gratkovska iepazīstina viesi ar fondiem.

Natālijas Gratkovskas fotogrāfijas.