Absolventiem pasniegti ilgi gaidītie BSA diplomi

Pēc labas tradīcijas mūsu Baltijas Starptautiskajā akadēmijā izlaiduma vakari notiek gan vasarā, gan ziemā. Uz ilgu laiku BSA absolventu atmiņā paliks arī svētku vakars, kurš norisinājās 2024. gada februāra sākumā. Viņiem par godu skanēja Latvijas valsts himna, sirdis priecēja ziedu pušķi, sajūsmināti apsveikumi un novēlējumi.

Aplausiem skanot, viņiem tika pasniegti ilgi gaidītie Baltijas Starptautiskās akadēmijas diplomi. Vieni kļuva par maģistriem, citi par bakalauriem. Bet pirmajam no viņiem, doktorantam Edgaram Štālam, zinātniskā darba prorektors Vladislavs Volkovs pasniedza ekonomikas doktora diplomu.

Ar sirsnīgiem apsveikumiem un novēlējumiem svinību vaininiekus uzrunāja studiju virziena “Tiesību zinātne” vadītāja Irina Gafta, lektore Maruta Ozoliņa, studiju programmas “Finanšu vadība” direktore Žanna Černoštana, studiju programmas “Eiropas ekonomika un bizness” direktore Jūlija Mahmudova. Viņi absolventiem pasniedza diplomus un novēlēja ar labiem darbiem vairot Baltijas Starptautiskās akadēmijas labo slavu.

Silti bija arī absolventu atbildes vārdi. Tā, programmas “Tiesību zinātne” absolvente Marina Stankeviča uzsvēra, ka akadēmija viņai devusi ne tikai pieprasītu profesiju, bet arī modinājusi viņā interesi par sevis pilnveidošanu un studiju turpināšanu BSA maģistrantūrā.

Svinību noslēgumā skanēja studentu himna “Gaudeamus” un absolventi salūtēja ar savām svētku cepurītēm.

Fotogrāfijās: Zinātniskā darba prorektors Vladislavs Volkovs pasniedz ekonomikas doktora diplomu Edgaram Štālam. Absolventu svētku salutēšana. Studiju programmas direktore Žanna Černoštana sveic bakalauru Iļju Cesasu.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas.