Pateicība no Ķīnas

Starp ārvalstu studentiem, kuri februārī saņēma mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas Eiropas parauga diplomus, bija arī students no Ķīnas Wenhue Wei no Sičuaņas provinces Čendu pilsētas. Viņš sekmīgi apguva maģistra kursu programmā “Starptautiskās finanses un ekonomika” un pierādīja sevi kā spējīgu un zinātkāru studentu, kuru līdztekus zinātnei interesē Latvijas kultūra un tradīcijas.

Viņam Rīgā palika daudz draugu. Vēstulēs viņiem viņš sirsnīgi pateicas Baltijas Starptautiskās akadēmijas pasniedzējiem par nozīmīgajām zināšanām starptautisko finanšu jomā, kas iegūtas studiju gados BSA.

Īpaši viņš atzīmē sava diplomdarba “Juaņas valūtas kursa svārstību ietekme uz importa-eksporta tirdzniecību starp Ķīnu un eirozonas valstīm” vadītāja, asociētā profesora Jurija Baltgaiļa lietišķos, profesionālos padomus. Kā uzskata darba vadītājs, kuram ir liela pieredze banku sektorā, šis diplomdarbs palīdzēs BSA absolventam ieņemt cienīgu vietu kādā no Ķīnas bankām, jo satur daudz vērtīgu ideju un priekšlikumu.

Attēlos: Wenhue Wei, ilgi gaidītā BSA diploma īpašnieks. Studiju programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” direktore Žanna Černoštana iepazīstina valsts pārbaudes komisiju ar maģistrantu no Ķīnas. Maģistra darba aizstāvēšana videokonferences formātā.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas