Vieslekcijas ERASMUS+ programmas ietvaros

Pagājušajā nedēļā mūsu Baltijas Starptautiskā akadēmija starptautiskās apmaiņas programmas ERASMUS+ ietvaros uzņēma uzreiz vairākus viesprofesorus no Turcijas.

Profesors Hünkar Güler no NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIVERSITY veica detalizētu Turcijas ekonomikas attīstības analīzi kopš XX gadsimta sākuma. Tika izskatīti jautājumi par finansējuma avotiem, inflāciju, dzīves līmeni un izglītību. Šīs lekcijas apspriešanā aktīvi piedalījās viņa kolēģi Mutlu Başaran Öztürk, Mehmet Sinan Çelik, bakalaura programmas “Finanšu vadība” un maģistra programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” pasniedzēji un studenti.

Kā atzīmēja studiju programmu direktore, BSA docente Žanna Černoštana, apkopojot tikšanās ar zinātniekiem no NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR UNIVERSITY rezultātus, šī lekcija ne tikai būtiski paplašināja studentu izpratni par Turcijas ekonomiku, bet arī motivēja studentus un pasniedzējus iepazīties ar šīs valsts īpatnībām.

Studiju programmu “Eiropas ekonomika un bizness” un “Uzņēmējdarbības vadība” studenti un pasniedzēji uzņēma profesoru Mahmut Masca no Afyon Kocatepe University. Viņš nolasīja viņiem interesantu lekciju par Turcijas starptautisko tirdzniecību.

Šo studiju programmu vadītāja Jūlija Mahmudova atzīmēja nolasītās lekcijas aktualitāti un pateicās lektoram par saturīgiem komentāriem.

Fotogrāfijās: Lekciju lasa profesors Hünkar Güler. BSA studenti, pasniedzēji un lektori no Turcijas.

Ineses Ratanovas fotogrāfijas.