BSA pasniezēji dalās pieredzē Gruzijā

Lielu interesi Kaukāza Starptautiskās universitātes, kura atrodas Tbilisi, studentu un pasniedzēju vidū izraisīja mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas pasniedzēju vieslekcijas starptautiskās apmaiņas programmas ERASMUS+ ietvaros. To nav grūti saprast. Viņas savās runās aktuālu teorētisku informāciju papildināja ar materiāliem, kuri iegūti praksē divdesmit Latvijas dalības Eiropas Savienībā gadu laikā. Par interesi par Latvijas pieredzi liecināja arī daudzie Gruzijas studentu jautājumi.

Bakalaura programmas “Finanšu vadība” un maģistra programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” vadītāja, BSA docente Žanna Černoštana savu uzstāšanos veltīja grāmatvedības attīstības un transformācijas analīzei mūsdienu biznesā Latvijā. BSA viesprofesore Inese Mavļutova savā lekcijā atklāja finanšu izmantošanas īpatnības un problēmas, īstenojot zaļo kursu ekonomikā.

Kaukāza Starptautiskās universitātes Biznesa un tehnoloģiju fakultātes dekāne Katevanu Nanobašvili sirsnīgi pateicās Baltijas Starptautiskās akadēmijas vieslektorēm par interesantajām un saturīgajām lekcijām un izteica cerību, ka tās iezīmēja labu sākumu turpmākai augstskolu sadarbībai starptautiskās pasniedzēju un studentu apmaiņas programmas ERASMUS+ ietvaros.

Fotogrāfijās: Dekāne Katevanu Nanobašvili pateicas Žannai Černoštanai un Inesei Mavļutovai par lekcijām. Lekciju lasa Žanna Černoštana. BSA lektores ar Kaukāza Starptautiskās universitātes studentiem un pasniedzējiem.

Žannas Černoštanas fotogrāfijas.