Psihologi dalās pieredzē BSA

Lielu interesi mūsu akadēmijas studiju virziena “Psiholoģija” studentu un pasniedzēju vidū izraisīja psiholoģijas doktores, Kirikkale University (Turcija) profesores Nuray Taštan vieslekcija, kuru viņa nolasīja starptautiskās apmaiņas programmas ERASMUS+ ietvaros. Tajā viņa pārliecinoši izanalizēja evolucionārās, bioloģiskās un humānistiskās pieejas personības novērtēšanai mūsdienu psiholoģijā.

Profesore no Turcijas iepazinās ar mūsu akadēmijas speciālistu sagatavošanas studiju programmas un studiju procesa īpatnībām. Īpaši viņu ieinteresēja neirokognitīvo un implicīto procesu izpētes laboratorija. Viņa uzskata, ka šīs laboratorijas pieredze var tikt pielietota arī viņas universitātē.

Kā uzskata studiju virziena “Psiholoģija” vadītāja, mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas profesore Irina Plotka, pieredzes apmaiņa nāks par labu abu augstskolu speciālistiem psiholoģijas jomā un veicinās kopīgu zinātnisko pētījumu veikšanu.

Fotogrāfijās: profesore no Turcijas Nuray Taštan lasa lekciju. Ieinteresētie klausītāji. Profesore Irina Plotka iepazīstina kolēģi no Turcijas ar neirokognitīvo un implicīto procesu izpētes laboratoriju.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas.