Saviļņojoši BSA absolventu svētki

Priecīgākais laiks mūsu Baltijas Starptautiskās akadēmijas studentiem ir ilgi gaidīto diplomu saņemšanas laiks. Un šis laiks ir pienācis studiju programmu “Eiropas studijas” un “Rakstveida un mutvārdu tulkošana” absolventiem.

Un, protams, jaunajiem diplomētajiem politologiem un tulkotājiem uz visu mūžu atmiņā paliks saviļņojošais izlaiduma vakars, kurā bakalaura vai maģistra diplomus pasniedza studiju programmu vadītāji asociētais profesors Vladislavs Volkovs un docente Emma Arhangeļska. Godinot absolventus, skanēja Latvijas Republikas himna, acis priecēja koši vasaras ziedi, skanēja sirsnīgi pasniedzēju un draugu apsveikumi.

Ar siltiem apsveikumu un novēlējumu vārdiem absolventus uzrunāja BSA zinātniskā darba prorektors, asociētais profesors Vladislavs Volkovs, docente Emma Arhangeļska, lektores Žanna Daragane un Jūlija Rastorgujeva. Viņi novēlēja jaunajiem diplomētajiem politologiem un tulkotājiem neapstāties pie sasniegtā, pilnveidot savas profesionālās prasmes un ar labiem darbiem attaisnot Baltijas Starptautiskās akadēmijas absolventu titulu.

Silti bija arī absolventu Dāvida Ivļeva, Eduardas Hmeļņickas no Latvijas, Khaqan Ahmad Saim no Pakistānas, Doniyor Kayumxujayev no Uzbekistānas atbildes vārdi. Savās uzrunās viņi atzīmēja, ka, pateicoties Baltijas Starptautiskajai akadēmijai, viņi ir ne tikai apguvuši pieprasītas profesijas, bet arī uzzinājuši daudz jauna un noderīga par mūsu valsti.

Fotogrāfijās: BSA absolventu grupa ar ilgi gaidītajiem diplomiem. BSA zinātniskā darba prorektors Vladislavs Volkovs pasniedz diplomu Doniyor Kayumxujayev no Uzbekistānas. Docente Emma Arhangeļska apsveic Khaqan Ahmad Saim no Pakistānas.

Kristīnes Ļahovas fotogrāfijas.