BSA zinātniskā žurnāla jaunā numura prezentācija

Ar katru jaunu numuru zinātniskajās aprindās Latvijā un ārpus tās pieaug zinātniskā žurnāla “Juridisko un Sociālo Zinātņu Baltijas žurnāls”, kuru sastāda un izdod angļu valodā mūsu Baltijas Starptautiskā akadēmija, autoritāte un popularitāte.To veicina publicēto tēmu aktualitāte, autoru kompetence un redakcijas kolēģijas sastāvs, kurā ietilpst ievērojami zinātnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Bulgārijas, Vācijas, Polijas, ASV, Horvātijas un Čehijas. Tas ir pelnīti iekļauts autoritatīvajā ERIH+ datubāzē.

Atklājot prezentāciju, žurnāla galvenais redaktors, BSA asociētais profesors Vladislavs Volkovs atzīmēja, ka šis ir speciāls izdevums, kurš ir pilnībā veltīts tēmai “Nākotnes nauda”. Tajā ir apkopoti 19 aktuālie zinātniskie raksti, kurus sagatavoja Latvijas, Ukrainas, Anglijas, Luksemburgas un Spānijas zinātnieki. Viņš pateicās šī žurnāla numura redaktoriem ekonomikas doktoram, BSA viesprofesoram Aleksejam Aleksandrovam un BSA maģistra studiju programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” direktorei, docentei Žannai Černoštanai par aktīvu līdzdalību žurnāla speciālā numura sagatavošanā un komplektēšanā.

Tajā līdzās ārvalstu autoriem ir publicēti arī Baltijas Starptautiskās akadēmijas pasniedzēju raksti: profesores Gaļinas Rešinas, docenta Andreja Surmača, doktorantes Renātes Indrikas, viesprofesores Innolas Novikovas, viesdocentes Ludmilas Jadčenko.

Žurnāla apspriešanā piedalījās ekonomikas doktors, BSA viesprofesors Aleksejs Aleksandrovs, BSA maģistra studiju programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” direktore, docente Žanna Černoštana, BSA profesoru padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Mašarskis, profesore Žanna Caurkubule. Viņi atzīmēja, ka aktuālie inovatīvie materiāli, kuri ir izklāstīti speciālajā izdevumā, būs pieprasīti gan zinātnieku, gan speciālistu-praktiķu vidū.

Fotogrāfijās: BSA viesprofesors Aleksejs Aleksandrovs, docente Žanna Černoštana un galvenais redaktors Vladislavs Volkovs prezentē žurnāla jauno numuru. Žurnāla vāks.

Arinas Sosneres fotogrāfijas.