Ceturtais studiju gads “Sudraba universitātē”

Lietišķā un draudzīgā atmosfērā sākās “Sudraba Universitātes” ceturtais studiju gads mūsu Baltijas Starptautiskajā akadēmijā. Šis ir sava veida BSA labdarības projekts, jo sudraba vecuma rīdziniekiem universitātē nodarbības norisinās bez maksas. Tā centienus ar īpašu grantu atbalsta pazīstamais labdarības fonds “Nākotnes Atbalsta fonds”, kas ļauj paplašināt Universitātes iespējas.

“Sudraba Universitātes” pastāvīgā koordinatore, BSA profesore Oksana Fiļina sirsnīgi apsveica studentus ar studiju gada sākumu un iepazīstināja viņus ar nodarbību organizēšanas plāniem rudens semestrī. Proti, papildus zinātniskām un izglītojošām lekcijām plānots organizēt informācijas tehnoloģiju apguves skolu un kursus latviešu valodas zināšanu padziļināšanai. Tika atzinīgi novērtēti pasniedzēju Tatjanas Kuzminas un Irinas Markinas priekšlikumi paplašināt nodarbību tematiku.

Universitātes studentiem tika pasniegti sertifikāti par sekmīgu trešā kursa pabeigšanu. Viņi aizpildīja anketas ar priekšlikumiem studiju procesa pilnveidošanai un pateicās BSA mācībspēkiem par interesantām un aktuālām lekcijām.

Tā, ceturtā kursa klausītājs Aleksandrs Aņičkins atzīmēja, ka studijas “Sudraba Universitātē” ne tikai paplašināja redzesloku, bet arī mudināja atsākt patstāvīgas nodarbības. Viņaprāt, pensionāriem ir svarīgi arī tas, ka visas nodarbības šajā universitātē notiek bez maksas un lekcijas lasa pazīstami BSA pasniedzēji.

Nodarbības “Sudraba Universitātē” norisināsies trešdienās plkst. 15:00 106. auditorijā, kura atrodas Valērijas Seiles ielā 1/4. Tajās var piedalīties gan trešā kursa studenti, gan jaunpienācēji.

Fotogrāfijās: “Sudraba Universitātes” studentus sveic BSA profesore Oksana Fiļina. Pasniedzēja Tatjana Kuzmina pasniedz sertifikātus trešā kursa studentiem. Notiek dzīva diskusija.

Arīnas Sosneres un Vladimira Starkova fotogrāfijas.