Meistarklase studentiem

Lielu interesi BSA studentu no Latvijas un ārvalstīm vidū izraisīja jaunuzņēmumu dibināšanas metodikas apguves meistarklase, kuru organizēja mūsu Baltijas Starptautiskā akadēmija un starptautiskā zinātnes komercializācijas platforma Commercialization Reactor.

Pasākumu atklāja BSA docente Inese Ratanova, kura iepazīstināja studentus ar pasākuma vadītāju Arseniju Sergejevu, Deep-tech VERITACELL līdzdibinātāju un vadītāju.

Arsenijs iepazīstināja BSA studentus ar tehnoloģiju komercializācijas procesu, dziļo tehnoloģiju jaunuzņēmumu dibināšanas posmiem, kā arī riska finansēšanas iespējām un atbildēja uz jautājumiem, tādējādi radot radošu un draudzīgu atmosfēru, ko studenti augstu novērtēja.

Kā atzīmēja BSA maģistra studiju programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” students Muhammadion Yuldosaliev, dalība meistarklasē viņu pārliecināja, ka, balstoties uz konstruktīvu biznesa ideju, ar kompetentu pieeju vienmēr ir iespējams izveidot perspektīvu jaunuzņēmumu.

Meistarklasē aktīvi piedalījās šādu studiju virzienu studenti: “Vadība, administrēšana un nekustamo īpašumu pārvaldība”, “Ekonomika”, “Viesnīcu un restorānu serviss, atpūtas un tūrisma organizācija”, kā arī studiju programmas “Starptautiskās finanses un ekonomika” direktore Žanna Černoštana un Psiholoģiskās Konsultēšanas centra direktore Vera Krieviņa.

Fotogrāfijās: BSA docente Inese Ratanova iepazīstina ar pasākuma vadītāju. Uzņēmuma Deep-tech VERITACELL vadītājs Arsenijs Sergejevs. Meistarklases klausītāji.

Arinas Sosneres fotogrāfijas